stoTapsi

A+ A A-

kassisΜε αφορμή δηλώσεις του Περιφερειάρχη Ηπείρου , κ. Α. Καχριμάνη , για το θέμα των απλήρωτων παραγωγών της ΔΩΔΩΝΗΣ Α.Ε., ο Βουλευτής Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ , κ. Μ. Κασσής , έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Τι να πει κανείς για τις «οβιδιακές» μεταμορφώσεις του κ. Καχριμάνη…
Μέσα σε ένα χρόνο κατάφερε να ξεπεράσει και τους παγκόσμιους πρωταθλητές ενόργανης γυμναστικής σε περιστροφές και κωλοτούμπες.
Πέρυσι το Σεπτέμβριο ήταν υπέρμαχος της ιδιωτικοποίησης της ΔΩΔΩΝΗΣ και κατήγορος των Συνεταιρισμών ενώ έδινε διαπιστευτήρια στην ηγεσία της ΝΔ και τους νέους ιδιοκτήτες της.
Φέτος (έρχονται εκλογές βλέπετε) «δεν ξέρει ποιοι είναι πίσω από αυτή την εταιρεία» που αγόρασε τη ΔΩΔΩΝΗ και ζητά τη δημιουργία «ομάδων παραγωγών».
Όταν ζητούσαμε να παραμείνει η Δωδώνη στα χέρια της ΕΑΣ με στρατηγικό επενδύτη από την Ήπειρο, ο κ. Καχριμάνης δήλωνε, ελαφρά τη καρδία πως οι εποχές των συνεταιρισμών έχουν περάσει και πρέπει να εισέρθουμε σε νέα φάση…
Στη σημερινή φάση του θανάτου της κτηνοτροφίας, κατά τον κ. Περιφερειάρχη.
Θα πρέπει να καταλάβει πως ,έστω και ενόψει προεκλογικής περιόδου, δεν απευθύνεται σε πολίτες με μνήμη χρυσόψαρου, ούτε μειωμένου νοητικού επίπεδου. Απευθύνεται σε πολίτες και παραγωγούς που έχουν και κρίση και γνώση.
Τέλος είναι θετικό, που έστω και για επικοινωνιακούς λόγους, υιοθετεί αυτά που διαμηνύω από την αρχή της κρίσης αυτής, πως η υπέρβαση της θα γίνει με οργάνωση των ομάδων παραγωγών σε συνεταιριστικά σχήματα, με σκοπό την διασφάλιση της ποιότητας του προϊόντος, την άριστη τυποποίηση που προωθεί το ΠΟΠ και τη μειωμένη τιμή προς τον τελικό καταναλωτή».

twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr