stoTapsi

A+ A A-

stathmosΙδιαίτερα θετικής αποδοχής έτυχε η νέα τιμολογιακή πολιτική που εγκαινίασε από την 1η Ιουλίου 2013, ο Σταθμός Αυτοκινήτων Ιωαννίνων. Οι οδηγοί βρίσκουν πλέον εύκολη, ασφαλή και κυρίως οικονομική στάθμευση στο κέντρο της πόλης, στην πλατεία Πύρρου.

Ο Σταθμός Αυτοκινήτων Ιωαννίνων διαμορφώνοντας μια πρωτοποριακή τιμολογιακή πολιτική δίνει πλέον την δυνατότητα σε όλους τους οδηγούς να σταθμεύουν το αυτοκίνητό τους για μισή ώρα εντελώς δωρεάν, ενώ για τους οδηγούς οι οποίοι σταθμεύουν παραπάνω από μισή ώρα, να πληρώνουν μόνο τρία (3,00 €) ευρώ για όσες ώρες εντός της ίδιας ημέρας παραμείνουν στο Σταθμό.

Οι πολίτες των Ιωαννίνων αξιολογώντας την νέα τιμολογιακή πολιτική, σε συνδυασμό με τις υπερσύγχρονες και ασφαλείς εγκαταστάσεις του Σταθμού, έχουν αγκαλιάσει και στηρίζουν την προσπάθεια αυτή, εμπιστευόμενοι την στάθμευση των αυτοκινήτων τους.

Ο Σταθμός Αυτοκινήτων Ιωαννίνων ευχαριστεί θερμά όλους τους πολίτες για την εμπιστοσύνη και την προτίμησή τους και δεσμεύεται να συνεχίσει να αναβαθμίζει την ποιότητα των υπηρεσιών του, προσφέροντας στους πελάτες του την εμπειρία της εύκολης, γρήγορης, ασφαλούς και οικονομικής στάθμευσης.

twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr