stoTapsi

A+ A A-
Mpakogianni - Mitsis EpimelitirioΜε την Βουλευτή Επικρατείας και Πρώην Υπουργό κα Ντόρα Μπακογιάννη συναντήθηκε και συζήτησε το μεσημέρι της Τρίτης ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων κoς Ι. Μήτσης στα πλαίσια της Επίσκεψής της στα Ιωάννινα.
Αντικείμενο της συζήτησης ήταν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις εξαιτίας της οικονομικής κρίσης και οι πολιτικές και αναπτυξιακές πρωτοβουλίες που π ρέπει να δρομολογηθούν για την τόνωση της επιχειρηματικότητας.
Τα ζητήματα που συζητήθηκαν αφορούν: στις δράσεις για την περαιτέρω ανάπτυξη του δευτερογενούς και τριτογενούς τομέα (τουρισμός, μεταποίηση, παραδοσιακές τέχνες και επαγγέλματα κλπ), στην ανάπτυξη πρωτοβουλιών ώστε να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις εκείνες που θα μειώνουν το ενεργειακό κόστος των επιχειρήσεων, στη θεσμοθέτηση ειδικών κινήτρων που θα στηρίζουν τις υφιστάμενες επιχειρήσεις και θα ενισχύσουν και την προσέλκυση νέων, στις βασικές υποδομές και τα δίκτυα μεταφορών (Αεροδρόμιο Ιωαννίνων, Ιόνια Οδός κλπ.), στις αλλαγές που θα επιφέρουν ένα σταθερό και δίκαιο φορολογικό και ασφαλιστικό σύστημα για τις επιχειρήσεις και σε άλλες δράσεις υπέρ της τοπικής επιχειρηματικότητας.
twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr