stoTapsi

A+ A A-
KatirtzidisΟ Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης, Περιβάλλοντος και Πρασίνου, του Δήμου Ιωαννιτών, Δημήτρης Κατηρτσίδης, ζήτησε από όλους να βοηθήσουνε, ώστε, ειδικά τις μέρες των γιορτών με την αυξημένη επισκεψιμότητα στην περιοχή μας, η πόλη, οι τουριστικές περιοχές και γενικά όλος ο Δήμος να αναδείξουν μια όμορφη και καθαρή εικόνα.

Ο κ. Κατηρτζίδης ζήτησε από όλους να φροντίσουν να διατηρηθεί η καθαριότητα και να μην αφήνουν τα σκουπίδια ή βαριά αντικείμενα έξω από τους κάδους.

Η υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου λειτουργεί και τις ημέρες των γιορτών, ωστόσο λόγω των αργιών, δεν λειτουργεί με την πλήρη ανάπτυξη που έχει τις καθημερινές, αλλά με μειωμένο προσωπικό και βάρδιες.

«Ας βοηθήσουμε όλοι, κι ας συμπεριφερθούμε με τον σεβασμό που αξίζει στη γειτονιά μας και στην πόλη μας», τόνισε χαρακτηριστικά ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κι αναφέρθηκε ειδικά στη συμπεριφορά και την αυξημένη προσοχή στην καθαριότητα, που θα πρέπει να δείξουν αυτές τις μέρες οι επαγγελματίες που έχουν αυξημένη κίνηση στις επιχειρήσεις τους.
twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr