stoTapsi

A+ A A-
tasoulasΣτην Κόνιτσα βρέθηκε την Κυριακή 11-1-2015 ο Υπουργός Πολιτισμού Αθλητισμού κ.Κώστας Τασούλας, συνεχίζοντας τις προεκλογικές του εξορμήσεις ως υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ.
Μιλώντας σε εκδήλωση της Δημοτικής Οργάνωσης Κόνιτσας της Ν.Δ. τόνισε πως ο ελληνικός λαός καλείται στις 25 Ιανουαρίου να ορίσει την μοίρα του επιλέγοντας είτε την οριστική έξοδο από την κρίση, είτε την βύθιση σε ακόμη χειρότερες περιπέτειες.
Η Ν.Δ. και Πρόεδρός της Αντώνης Σαμαράς έχουν το σχέδιο ανάκαμψης και ανάπτυξης της οικονομίας σε συνεννόηση και συνεργασία με την Ευρώπη, η οποία διαθέτει για τα επόμενα 7 χρόνια 43 δις ευρώ για την ανάπτυξη της Ελλάδας, 6 δις ευρώ κάθε χρόνο!
Οι εκλογές που προκάλεσε η μειοψηφία της Βουλής και που δεν ήθελε ο ελληνικός λαός έγιναν για να μην προλάβει ο λαός να βιώσει την καλυτέρευση της ζωής του από το τέλος του μνημονίου και τη βελτίωση της οικονομίας. Ωστόσο ο ίδιος λαός δεν θα επιτρέψει να πάνε στο βρόντο οι θυσίες του και αυτό που δεν μπόρεσε να κάνει η Βουλή θα το κάνει ο λαός. Θα δώσει στη χώρα σταθερότητα και υπεύθυνη κυβέρνηση της Ν.Δ. που θα διασφαλίσει την ομαλότητα, την ανάπτυξη και την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας, κατέληξε ο κ.Τασούλας.
Στο πλαίσιο των προεκλογικών του περιοδιών ο κ.Κ.Τασούλας επισκέφθηκε επίσης το Μέτσοβο, το Βασιλόπουλο, τη Λευκοθέα, το Γεροπλάτανο, το Καλπάκι, το Βασιλικό, το Κεφαλόβρυσο, το Ωραιόκαστρο, τον Αγ.Κοσμά, τη Βήσσανη, το Μαυροβούνι και τα Δολιανά.
twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr