stoTapsi

DODONI Facebook contest 3Αυτό το καλοκαίρι, η ΔΩΔΩΝΗ παρουσιάζει τον πιο «δροσερό» διαγωνισμό και καλεί το κοινό να ανακαλύψει, με ένα κλικ στο https://apps.facebook.com/dodoni_contest/, τις πιο νόστιμες καλοκαιρινές παραδόσεις και να μπει στην κλήρωση για να κερδίσει μοναδικά καλοκαιρινά και γευστικά δώρα.
Με πρωταγωνιστές τα γευστικά προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ και μοναδικές καλοκαιρινές εικόνες που «ταξιδεύουν» τις σκέψεις και το μυαλό, το κοινό καλείται να επιλέξει τους πιο ταιριαστούς συνδυασμούς προκειμένου να μπει στην κλήρωση και να κερδίσει καλοκαιρινές διακοπές για 7 ημέρες στα πανέμορφα Σύβοτα της Ηπείρου και 10 καλάθια με αυθεντικά προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ, την εταιρεία με ξεχωριστή παράδοση στη γεύση για περισσότερα από πενήντα χρόνια.
Η διάρκεια του διαγωνισμού είναι μέχρι τις 29/7/2015 και οι νικητές θα ανακοινωθούν την ίδια ημέρα στη σελίδα της εταιρείας στο facebook, https://www.facebook.com/Dodoni.SA.
Ο διαγωνισμός της ΔΩΔΩΝΗ «Καλοκαιρινές Παραδόσεις», εμπνευσμένος από τις αγαπημένες συνήθειες, τους απολαυστικούς συνδυασμούς και τις μικρές ιεροτελεστίες που αντιπροσωπεύουν το μοναδικό ελληνικό καλοκαίρι, σχεδιάστηκε από την εταιρεία MRM//McCann.

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr

Top Desktop version