stoTapsi

A+ A A-
Zosimaia BibliothikiΟλοκληρώθηκε η ετήσια τακτοποίηση του υλικού της Βιβλιοθήκης και η διαδικασία απεντόμωσης, απολύμανσης και καθαριότητας του κτηρίου της και για τη φετινή χρονιά.
Το υλικό (βιβλία, περιοδικά, λεξικά, εγκυκλοπαίδειες, CDs, DVDs …) ελέγχθηκε και ταξιθετήθηκε στο Αναγνωστήριο, Δανειστικό & Παιδικό Τμήμα καθώς και στις Αίθουσες Σπανίων και Δωρητών του ισογείου.
Επιπλέον, προχώρησε και ολοκληρώθηκε η αναδρομική καταλογογράφηση της Δωρεάς Αρχιμανδρίτη Ευάγγελου Αντωνιάδη, θεολόγου Καθηγητή Πανεπιστημίου, Ριζαρείου Σχολής (19ος αι.).
Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε η καταγραφή, απογραφή και επαναρχειοθέτηση του Αρχείου του ποιητή Κώστα Κρυστάλλη της Δωρεάς Γ. Γάγαρη (λυτά έγγραφα, εφημερίδες, περιοδικά κα.), που φυλάσσεται στη Βιβλιοθήκη. Το Αρχείο ψηφιοποιήθηκε και τα ψηφιακά τεκμήρια βρίσκονται στη διαδικασία της επεξεργασίας.
Έτσι, μετά και τη γενική καθαριότητα και απολύμανση των χώρων, εσωτερικά και εξωτερικά του χώρου, η Βιβλιοθήκη είναι έτοιμη να ανοίξει τις πόρτες της για το κοινό της την Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου 2015, στο ωράριο λειτουργίας για το κοινό:
Δευτέρα-Παρασκευή 08:00-14:30
Σάββατο 09:00-13:00
ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ:
Κατά τον Σεπτέμβριο, η Βιβλιοθήκη προγραμματίζει νέες δράσεις για παιδιά σχολικής και προ-σχολικής ηλικίας. Συγκεκριμένα
Α. Pre-School Workshop
Για παιδιά πρώτης σχολικής ηλικίας (Α’-Γ’ Δημοτικού).
Από 01-11 Σεπτεμβρίου 2015, κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη 10:00-12:00 το πρωί
Β. Mini Club για mini αναγνώστες
Για τους μικρούς φίλους της προσχολικής ηλικίας (3 ½- 5 χρόνων).
twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr