stoTapsi

A+ A A-
logo DodonisΟλοκληρώθηκαν οι εργασίες ανακαίνισης στο ΚΔΑΠ του Δήμου Δωδώνης το οποίο λειτουργεί στο Κρυφοβό. Με ευθύνη της Κοινωφελούς Επιχείρησης, έγινε μία σειρά παρεμβάσεων με αποτέλεσμα την αναβάθμιση των χώρων και των εγκαταστάσεων όπου φιλοξενούνται τα παιδιά.
Έτσι για το επόμενο διάστημα θα βρίσκονται σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον, υψηλών προδιαγραφών, με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό.
Παράλληλα από το Διοικητικό Συμβούλιο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Δωδώνης, εγκρίθηκε το ύψος των τροφείων για την τρέχουσα χρονιά.
Σημειώνεται ότι αρκετές κατηγορίες απαλλάσσονται από την καταβολή τροφείων. Συγκεκριμένα απαλλάσσονται πολύτεκνες οικογένειες με οικογενειακό εισόδημα μέχρι 20 χιλιάδες ευρώ, τρίτεκνες οικογένειες με εισόδημα μέχρι 18 χιλιάδες ευρώ, οικογένειες στις οποίες ο ένας γονέας ή τέκνο έχει ποσοστό αναπηρίας άνω του 67% και μονογονεικές οικογένειες με εισόδημα μέχρι 15 χιλιάδες ευρώ.
Τα τροφεία ξεκινούν από πέντε ευρώ μηνιαίως για οικογένειες με εισόδημα κάτω των οκτώ χιλιάδων ευρώ και αυξάνονται αναλογικά.
Για οικογένειες με εισόδημα μέχρι 12 χιλιάδες φτάνουν στα 10 ευρώ, για οικογένειες με εισόδημα μέχρι 18 χιλιάδες ανέρχονται στα 20 ευρώ, για οικογένειες με εισόδημα μέχρι 25 χιλιάδες είναι 25 ευρώ και για οικογένειες με εισόδημα μέχρι 30 χιλιάδες είναι 30 ευρώ το μήνα.
Σημειώνεται ότι φέτος οι εγγραφές παιδιών, οι οποίες συνεχίζονται, ήταν υψηλότερες από προηγούμενες χρονιές ενώ στόχος της διοίκησης της επιχείρησης είναι η συνεχής αναβάθμιση του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών.
twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr