stoTapsi

A+ A A-
Oikonomou-DodoniΠερισσότερα από 500 παιδιά ηλικίας από 5 έως 9 ετών ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους στη γιορτή ποδοσφαίρου 2016 που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στις άρτιες εγκαταστάσεις του ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.
Πλήθος κόσμου απόλαυσε τους μικρούς ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο γήπεδο και καταχειροκροτήθηκαν.
Οι προσπάθειές τους επιβραβεύτηκαν με μετάλλιο, δίπλωμα συμμετοχής, αναμνηστικό μπλουζάκι ενώ γεύτηκαν το φρέσκο σοκολατούχο γάλα ΔΩΔΩΝΗ και παγωτό που τους προσφέρθηκαν μετά τον αγώνα.
Τιμώμενο πρόσωπο ο διεθνής Γιαννιώτης ποδοσφαιριστής Μάριος Οικονόμου τον οποίο βράβευσε η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηπείρου και η ΔΩΔΩΝΗ με τιμητική πλακέτα για την καταξίωσή του στο ποδόσφαιρο και το ήθος του εντός και εκτός γηπέδων.
Ο Πρόεδρος της ΕΠΣΗΠ Κώστας Βρακάς αναφέρθηκε στη μεγάλη γιορτή του παιδικού ποδοσφαίρου επισημαίνοντας ότι ο καλύτερος τρόπος για να κλείσει η χρονιά ήταν αυτό το τουρνουά, οι θεατές απόλαυσαν πολύ καλό ποδόσφαιρο και τα παιδιά επέδειξαν το ταλέντο τους, ενώ ευχαρίστησε τη ΔΩΔΩΝΗ για τη σημαντική της υποστήριξη.
Από την πλευρά του ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΩΔΩΝΗ Μιχάλης Παναγιωτάκης ανέφερε ότι στόχος της εταιρεία σε αυτό το τουρνουά είναι το ευ αγωνίζεσθαι και η επίδειξη των δεξιοτήτων των παιδιών παράλληλα κατά την επίδοση της τιμητικής πλακέτας στο Γιαννιώτη διεθνή Μάριο Οικονόμου του ευχήθηκε τα καλύτερα στην ποδοσφαιρική του καριέρα.
Ο Μάριος Οικονόμου ευχαρίστησε τη ΔΩΔΩΝΗ και την ΕΠΣΗΠ για την τιμή που του έκαναν και τόνισε ότι υπάρχει θέληση για να γίνει κάτι όμορφο με ανάλογες εκδηλώσεις και να βοηθήσουν οι δυο φορείς τους μικρούς ποδοσφαιριστές και φυσικά τον αθλητισμό της πόλης.
twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr