stoTapsi

A+ A A-
Θ. Μπέγκας: «Λύνουμε ένα διαχρονικό πρόβλημα στη Νέα Ζωή»
Leoforos Dimokratias IoanninaΗ Λεωφόρος Δημοκρατίας «μαυρίζει» αυτές τις μέρες. Προηγήθηκαν εργασίες για τις απαιτούμενες υποδομές (νησίδα – πεζοδρόμια- διευθέτηση όμβριων υδάτων κ.λ.π) και αυτό το διάστημα βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες ασφαλτόστρωσης.
Ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας και ο Αντιδήμαρχος Υποδομών, Γιάννης Λιόντος, που επισκέφτηκαν το εργοτάξιο, έκαναν λόγο για ένα έργο που λύνει διαχρονικά προβλήματα των κατοίκων στη Νέα Ζωή.
Πράγματι η Λεωφόρος Δημοκρατίας αποτελούσε πρόβλημα πολλών ετών για τους κατοίκους της περιοχής και διαχρονικό αίτημα τους προς το Δήμο η κατασκευή του, καθώς παρέμενε χαλικόδρομος που σε κάθε έντονη βροχόπτωση μετατρέπονταν σε «ποτάμι».
Ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας, μίλησε για ένα έργο που «αποτελούσε αναγκαιότητα για την περιοχή» και «διαχρονικό αίτημα των κατοίκων που έρχεται από πολλά χρόνια πίσω». Κι όπως υπενθύμισε, τα μεγάλα προβλήματα που υπήρξαν στην περσινή κακοκαιρία «έδειξαν πόσο μεγάλη αναγκαιότητα ήταν αυτό το έργο».
Όπως υπογράμμισε ο Δήμαρχος «στο πλαίσιο των δυνατοτήτων και στις συνθήκες της κρίσης, προσπαθούμε να παρέμβουμε σε όλο το Δήμο. Αυτή την περίοδο βρίσκονται σε εξέλιξη μικρότερες και μεγαλύτερες εργολαβίες που λύνουν προβλήματα στις γειτονιές της πόλης και τα Δημοτικά Διαμερίσματα, ενώ από τη Δευτέρα ξεκινάει ο μεγάλος άξονας Βηλαρά- Βαλαωρίτου-28ης Οκτωβρίου».
Για τα έργα που εξελίσσονται στην πόλη ο κ. Μπέγκας τόνισε πως «αντιμετωπίζουμε την πόλη ισότιμα, δεν βλέπουμε προνομιούχες και μη προνομιούχες περιοχές» και δεν αρνήθηκε πως υπήρξαν καθυστερήσεις σε έργα λόγω των δύσκολων συνθηκών που επικρατούν. Όμως κατέληξε λέγοντας πως «αυτό που υποσχόμαστε στους συμπολίτες μας είναι ότι τα έργα θα έχουν συνέχεια».
twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr