stoTapsi

Paguristas Ανεξαρτησίας 2017Το Τμήμα Πρασίνου του Δήμου Ιωαννιτών με τη σύμπραξη των συμπολιτών, συνεχίζει καθημερινά τις προσπάθειες αισθητικής αναβάθμισης του περιβάλλοντος όπου ζούμε, “χρωματίζοντας” με λουλούδια δρόμους και γειτονιές.
Οι δράσεις συνεχίστηκαν και το Σαββατοκύριακο, αυτή τη φορά στο παραδοσιακό εμπορικό κέντρο την οδό Ανεξαρτησίας και τις παρακείμενες οδούς, όπου γλάστρες και παρτέρια γέμισαν από το χρώμα και τα αρώματα των λουλουδιών της άνοιξης.
Οι Paguristas, οι μαθητές και οι καθηγητές του 2ου Λυκείου Ιωαννίνων, μαζί με το Τμήμα Πρασίνου του Δήμου, φύτεψαν τα νέα φυτά κι έστειλαν με αυτό το συμβολικό τρόπο το μήνυμα της ενεργούς συμμετοχής των πολιτών όχι μόνο στη φύτευση αλλά κυρίως στη συντήρηση του πρασίνου.
Αυτή άλλωστε ήταν η παράκληση προς τους καταστηματάρχες και τους περίοικους -“να φροντίζουν τα λουλούδια που βρίσκονται μπροστά από το κατάστημα ή το σπίτι τους” - που απηύθυναν τόσο η αρμόδια Αντιδήμαρχος του Δήμου Ιωαννιτών, Ελένη Βασιλείου, όσο και οι εθελοντές από τους Paguristas και τους μαθητές που εργάστηκαν με κέφι για αρκετές ώρες.
Η κ. Βασιλείου επανέλαβε ότι σκοπός αυτών των κοινών δράσεων Δήμου και εθελοντών, που συνεχίζονται σε όλη την πόλη και τα δημοτικά διαμερίσματα, είναι να δείξει ότι η αισθητική αναβάθμιση της καθημερινότητας μας είναι υπόθεση όλων μας.

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr

Top Desktop version