stoTapsi

giannena twra logo"Από επιτυχία σε επιτυχία η Δημοτική αρχή της πόλης μας. Τον χειμώνα που μας πέρασε η ανυπαρξία της Δημοτικής Αρχής της πόλης φάνηκε σε όλο της το μεγαλείο. Οι Γιαννιώτες ήταν τρεις μέρες αποκλεισμένοι στα σπίτια τους από το χιόνι και απεγκλωβίστηκαν μόνο όταν άρχισε να βρέχει. Το καλοκαίρι, με καύσωνα, είναι αποκλεισμένοι στα σπίτια τους από τα σκουπίδια. Εμείς απλώς θα θυμίσουμε στο Δήμαρχο ότι ο ηγέτης φαίνεται στις δύσκολες καταστάσεις.
Μια χούφτα διμηνίτες υπάλληλοι της καθαριότητας που η ίδια η Δημοτική Αρχή διόρισε χωρίς κανένα κριτήριο, κρατούν όμηρο την Δημοτική Αρχή που είναι ανίκανη να σχεδιάσει και να καθαρίσει την πόλη από τα σκουπίδια. Επιπλέον έχουν κάνει κατάληψη σε όλο το εργοτάξιο του Δήμου και με το πρόσχημα αυτό κανένας υπάλληλος του εργοταξίου δεν μπορεί να δουλέψει έστω κι αν το θέλει. Επίσης με το πρόσχημα της κατάληψης πληρώνονται κανονικά έστω κι αν απεργούν και η Δημοτική Αρχή ευχαριστεί τον σύλλογο εργαζομένων γιατί διέθεσε δυο απορριμματοφόρα! Την ίδια στιγμή στην Θεσσαλονίκη ο Δήμαρχος της πόλης ξεπερνώντας ιδεοληψίες του παρελθόντος που έφεραν την πατρίδα μας στην κατάσταση των μνημονίων, και καταλαβαίνοντας ότι μπορεί να βρεθεί κατηγορούμενος ως υπεύθυνος γιατί υπάρχει μια υγειονομική βόμβα στην πόλη, αναθέτει την αποκομιδή για 2-3 μέρες σε ιδιώτες, ώστε να αποσυμφορήσει την πόλη από τα σκουπίδια.
Στα Ιωάννινα έχουμε περίσσευμα από χρήματα, αλλά έχουμε έλλειψη από Δημοτική αρχή. Δυστυχώς για τους Γιαννιώτες θα την υποστούμε για ακόμη δύο χρόνια."

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr

Top Desktop version