stoTapsi

anexartitidimotikiprotoporia"Εξακολουθεί η Δημοτική Αρχή να εμπαίζει τους πολίτες της και όχι μόνο να μη βρίσκει λύση στην αποκομιδή των σκουπιδιών, αλλά και να μη μπαίνει καν στην προσπάθεια εξεύρεσης διεξόδου στο αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί.
Ρίχνοντας κι εκείνη το μπαλάκι των ευθυνών στην κυβέρνηση, η οποία με τη σειρά της το επιστρέφει στους δήμους και στη συνέχεια επαναπαύεται στη δόξα των δια μεγάλων λόγων προγραμματισμένων έργων, που σκέφτεται για το μέλλον.
Επτά ολόκληρα χρόνια έχουν περάσει από τότε που οι σημερινοί δημοτικοί άρχοντες ανέλαβαν τη διαχείριση της εξουσίας και έφτασαν μόνον λίγες μέρες απεργίας των εργαζομένων στην καθαριότητα, να πνίξουν την πόλη στα σκουπίδια. Ακόμη και στα στοιχειώδη, καταφέρνει να είναι απούσα η Δημοτική Αρχή.
Δεκάδες χιλιάδες συμπολίτες και επισκέπτες, υποχρεώνονται στην δυσοσμία και κινδυνεύει η υγεία τους, επειδή η δημοτική αρχή το έχει ρίξει στα οράματα, ξεχνώντας ή αδιαφορώντας ή δείχνοντας αδυναμία να βρει τρόπο να απαλλάξει την πόλη από τα σκουπίδια.
Η δημοτική αρχή εξακολουθεί να είναι δέσμια ενός φθηνού λαϊκισμού, κοπτόμενη δήθεν, για τα συμφέροντα των εργαζομένων στον Δήμο, όταν η ίδια σε ανάλογη περίπτωση, έστειλε στα σπίτια τους δεκάδες εργαζόμενους, συμπεριλαμβανομένων ακόμα και ατόμων με ειδικές ανάγκες.
Καλείται άμεσα ο Δήμαρχος με τους αντιδημάρχους, να βρούν ένα τρόπο να απαλλάξουν την πόλη από τον όγκο των σκουπιδιών και να την ξαναβάλουν σε κανονικούς ρυθμούς λειτουργίας. Η σημερινή εικόνα που παρουσιάζουν τα Γιάννινα δεν είναι εκείνη που αξίζουν και αντάξια του ονόματός τους. Ήδη σε άλλες πόλεις της Ελλάδας έχουν βρεθεί τρόποι αποκομιδής των απορριμμάτων και δεν έχει παρά και ο δικός μας δήμος να βρεί κάτι ανάλογο.
Δεν θα κάνει καμιά χάρη στους συμπολίτες, αλλά είναι η ελάχιστη υποχρέωση της Δημοτικής Αρχής προς αυτούς.
Η παράταξή μας εξακολουθεί να σέβεται τον αγώνα των πληττόμενων και εμπαιζόμενων εργαζόμενων από την πολιτεία, αλλά σέβεται και τα δικαιώματα των συμπολιτών, οι οποίοι από το υστέρημα τους εκπληρώνουν τις υποχρεώσεις στο ακέραιο , μέσω των Δημοτικών τελών."

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr

Top Desktop version