stoTapsi

A+ A A-
anexartitidimotikiprotoporia"Λόγω της κεκτημένης ταχύτητας την οποία έχει αναπτύξει η Δημοτική Αρχή για να "συναντήσει το μέλλον της" η πόλη, το μόνο που επιτυγχάνει είναι να σκοντάφτει στα έργα και τις παρεμβάσεις που έγιναν επί δικών μας ημερών και που η πόλη απολαμβάνει μέχρι σήμερα.
Αντί να αναλίσκεται σε μεγαλοιδεατισμούς και πομφόλυγες, για το αόριστο μέλλον, ας μας απαντήσει η δημοτική αρχή, σε ποια ακριβώς έργα έβαλε τη δική της σφραγίδα την περασμένη επταετία.
Ακόμη και αυτά τα έργα που έγιναν, είχαν την σφραγίδα της περιόδου, που η δική μας παράταξη είχε την ευθύνη της διαχείρισης του Δήμου μας και που ήταν η πρώτη που ενέταξε έργα ΒΑΑ.
Όλα όσα επιστράτευσε, ως επιχειρήματα η Δημοτική Αρχή, απαντώντας δήθεν στις δικές μας καταγγελίες, περί αερολόγων και θαυματοποιών, είναι η συνέχεια του παραμυθιού το οποίο φτιάχνει η ίδια επί μία επταετία για το οποίο ακόμη δεν έχει βρει ένα αίσιο τέλος για να φτιάχνει η διάθεσή των στελεχών της.
Προσφιλής τακτική της Δημοτικής Αρχής ο δήθεν προγραμματισμός και οι ασκήσεις επί χάρτου, που όμως κρατούν επτά χρόνια, χωρίς μέχρι σήμερα, έστω ένα μεγάλο έργο να έχει την σφραγίδα της.
Οι «οικογενειακές» φωτογραφίες που δημοσιοποιεί κάθε τόσο η Δημοτική Αρχή, δεν αρκούν να στηθεί το μέλλον της πόλης μας, αλλά το μέλλον των γνωστών αλχημιστών που παίζουν με τα νούμερα, που είναι και το αγαπημένο παιχνίδι της σημερινής και χθεσινής «παιδικής χαράς»!
Οι συμπολίτες θέλουν έργα, που θα αλλάξουν τη δική τους μοίρα και την δική τους καθημερινότητα και όχι την καθημερινότητα και το μέλλον της παρέας του Δημάρχου.
Όσο πιο νωρίς αντιληφθούν εκεί στο δημαρχείο τις ανάγκες, τόσο καλύτερα για τους συμπολίτες και την πόλη μας, η οποία δικαιούται ένα λαμπρό μέλλον και όχι τον απόλυτο σκοταδισμό στον οποίο την έχει καταδικάσει η σημερινή Δημοτική Αρχή σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του Καλλικρατικού μας Δήμου.
Αν η Δημοτική Αρχή δεν κατανοεί την αντίδραση της παράταξης μας, σε όσα ανακοίνωσε για το μέλλον της πόλης εκείνη, τότε η παράταξή μας είναι σε πιο δυσχερή θέση που δεν καταλαβαίνει, πως με 30 εκατομμύρια ευρώ θα γίνουν έργα άνω των 70 εκατομμυρίων ευρώ, όταν μάλιστα τα 25 εκατομμύρια προορίζονται για την αναβάθμιση της Λ. Νιάρχου!
Για ποιο σχεδιασμό βιώσιμης ανάπτυξης κάνει λόγο, η κατά τα άλλα λαλίστατη Δημοτική Αρχή, που μονίμως βάζει μπροστά της ένα δέντρο για να της κρύβει το δάσος. Δικαίως λοιπόν οι συμπολίτες της απονέμουν τον τίτλο της χειρότερης δημοτικής αρχής."
twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr