stoTapsi

A+ A A-
Stromata Zosimades 2018Οι μεγάλες παρεμβάσεις συνεχίζονται στο ΕΣΙ «Ζωσιμάδες». Ο κόσμος του κλασικού αθλητισμού στα Γιάννενα, αθλητές και προπονητές, θα πάρουν αυτό που τους αξίζει και για χρόνια το στερήθηκαν: Καινούργια, επαγγελματικά στρώματα στίβου.
Αφού πέρασαν είκοσι ολόκληρα χρόνια, το ΠΕΑΚΙ προχωράει στην προμήθεια στρωμάτων για να χρησιμοποιηθούν στα άλματα επί κοντώ και εις ύψος. Τα στρώματα που «ταξίδεψαν» από τη βόρεια Ευρώπη και φέρουν τα διακριτικά του ΠΕΑΚΙ, είναι τα πρώτα στο νέο, μεγάλο έργο αναβάθμισης του ΕΣΙ «Ζωσιμάδες».
Η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ, εν αναμονή της έναρξης των εργασιών ανακατασκευής του ταρτάν, προχωρά κανονικά το σχεδιασμό της για αναβάθμιση του εξοπλισμού του εθνικού σταδίου Ιωαννίνων με σημαντικές δαπάνες που προσπαθούν να καλύψουν ένα κενό δεκαετιών.
Όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσει η επόμενη μέρα για τον κλασικό αθλητισμό στην πόλη μας. Με τη λήξη των υποχρεώσεων του ΠΑΣ Γιάννινα για το πρωτάθλημα της Superleague, η ανάδοχος εταιρεία θα ξεκινήσει τις εργασίες για το νέο ταρτάν στους «Ζωσιμάδες».
twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr