stoTapsi

rizopoulos synenteuksi typou1Ο επικεφαλής των Οριζόντων Ηπείρου και υποψήφιος Περιφερειάρχης Σπύρος Ριζόπουλος αναφερόμενος στην ανακοίνωση του επικεφαλής της παράταξης «Ήπειρος Όλον» Δημήτρη Δημητρίου, με την οποία σχολίαζε σημεία των δηλώσεών του κατά τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, δήλωσε:
«Φίλτατε Δημήτρη,
Όπως γνωρίζεις, η ουσιαστική διεκδίκηση -από εμένα- της Περιφέρειας Ηπείρου έχει ξεκινήσει εδώ και 24 μήνες. Το θέμα του debate έχει συζητηθεί πολλές φορές έως τώρα και με πολλές αφορμές. Και ναι, τέθηκε και επίσημα χθες κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ενόψει της τελικής ευθείας.
Φαντάζομαι πως συμφωνούμε ότι μεγαλύτερη σημασία δεν έχει ποιός το πρότεινε πρώτος επίσημα, αλλά η ουσία του να γίνει μια σοβαρή συζήτηση για το εάν η Ήπειρος θα «φύγει μπροστά» ή θα μείνει στο παρελθόν.
Σε ότι αφορά στην ηχορύπανση, πρέπει να διευκρινίσω ότι δεν αφορά κανέναν από τους ανθυποψηφίους μου. Δυστυχώς, όπως γνωρίζεις, η προσπάθεια των Οριζόντων Ηπείρου δέχεται πολλαπλές επιθέσεις -έμμεσες, άμεσες, πισώπλατες- από τη απερχόμενη περιφερειακή αρχή. Αυτή είναι λοιπόν η ηχορύπανση που δυστυχώς επικρατεί χωρίς να ακούγονται οι πολιτικές προτάσεις τις οποίες η κοινωνία έχει τόσο μεγάλη ανάγκη να ακούσει. Και αυτό οφείλεται στο φόβο της ήττας.
Εάν δεν υπολόγιζα στη σοβαρότητα της υποψηφιότητας και της προσπάθειάς σου δεν θα σας καλούσα μαζί μου στη συνάντηση με τον περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θόδωρο Καρυπίδη.
Οπότε, θεωρώ σημαντικό να απαντήσω για να αποκαταστήσω την ουσία των ζητημάτων. Εύχομαι καλό και καθαρό αγώνα σε όλους μας.»

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr

Top Desktop version