stoTapsi

Nikos Vakolidis ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣΑΛΛΟΝΙΚΗΣε μία γόνιμη συζήτηση για τις θέσεις του κόμματος εξελίχθηκε η παρουσίαση υποψηφίων ευρωβουλευτών του ΜέΡΑ25 στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη.
Ο Γραμματέας του κόμματος κ. Γιάνης Βαρουφάκης παρουσίασε τους υποψήφιους Ευρωβουλευτές κ.κ. Νίκο Βακολίδη από τα Γιάννινα, Ειρήνη Μήτσιου από τη Θεσσαλονίκη, Κώστα Νάνο από την Καβάλα και Γεώργιο Λογιάδη από την Κρήτη κάνοντας λόγο για μία λίστα υποψηφίων με όραμα και προοπτική για το μέλλον της Ελλάδας και τη θέση της σε μία δίκαιη Ευρώπη. «Το ΜέΡΑ25 διεκδικεί την ψήφο των πολιτών για να σταματήσει επιτέλους το καθεστώς της χρεοδουλοπαροικίας. Μπαίνουμε δυναμικά στην πολιτική «σκακιέρα» ώστε οι ευρωεκλογές να κάνουν πράξη τη φιλοδοξία: Οι προοδευτικοί Έλληνες ποτέ ξανά μόνοι!» σημείωσε ο κ. Βαρουφάκης.
Ακολούθησαν παρεμβάσεις και ερωτήματα από τους παρευρισκομένους για τις ψηφισμένες θέσεις του κόμματος τόσο για την Ευρώπη όσο και για την Ελλάδα καθώς το ΜέΡΑ25 δηλώνει παρών και στις Εθνικές εκλογές.
Με αφορμή την παρουσίαση, ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής κ. Νίκος Βακολίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Οι Ευρωεκλογές πλησιάζουν και έχουν μεγαλύτερη σημασία από ποτέ. Το όνειρο της Ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, μιας ισότιμη ένωσης που θα διέπεται από τις αρχές του Ευρωπαϊκού Διεθνισμού, του Οικονομικού Ορθολογισμού και της Κοινωνικής Αλληλεγγύης είναι εφικτό με τη στήριξη της Ευρωπαϊκής Άνοιξης, του ΜΕΡΑ25 και του ολοκληρωμένου πολιτικού σχεδίου που καταθέτουμε. Συμμετέχω ενεργά σε αυτή την προσπάθεια και θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις μαζί με αυτούς που διάλεξαν αυτό το δρόμο και επιλέχθηκαν για αυτόν το σκοπό, για όλους όσους πιστεύουν ότι υπάρχει εναλλακτική».

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr

Top Desktop version