stoTapsi

A+ A A-

Ιούλιος 2014

Γράφει ο Κώστας Καλτσής
Πολυνομοσχέδιο με πάνω από 180 άρθρα κατατίθεται στη Βουλή για να καλυφθούν τα... "προαπαιτούμενα" για να εγκριθεί η εκταμίευση της νέας δόσης. Τι είναι αυτά τα προαπαιτούμενα; Νέα μέτρα και "ρυθμίσεις" που θα χειροτερεύσουν στην ήδη δραματική κατάσταση.

Μη παίρνετε λοιπόν

Έληξαν οι εργασίες του συνεδρίου του παγκοσμίου συμβουλίου Αποδήμων Ηπειρωτών που έγινε στα Γιάννενα. Όλα καλά και ωραία. Ήρθαν, κοιμήθηκαν, έφαγαν και συνεδρίασαν στο πολυτελές ξενοδοχείο Grand Serai, έβγαλαν ένα ψήφισμα και ζουν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα.

Συζήτησαν λέει για την ανάπτυξη

perama egklima"Κρυμμένα μυστικά και ντοκουμέντα" κατά το παλιό γνωστό άσμα φαίνεται να υπάρχουν πίσω από τη διπλή τραγωδία στο γραφείο του Οργανισμού Περάματος Ιωαννίνων.

Εκεί πριν από περίπου ένα χρόνο (27 Νοέμβρη 2012) ένας υπάλληλος πρωί - πρωί με μια καραμπίνα σκότωσε έναν συνάδελφό του και μετά αυτοκτόνησε. Έκτοτε αιωρούνται

papouliasΗ 40η επέτειος της αποκατάστασης της Δημοκρατίας σήμερα και δεν νομίζουμε ότι με όσα συμβαίνουν επιτρέπονται πανηγυρισμοί. Η επισήμανση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια ότι... "δραματικότερη συνέπεια της κρίσης είναι η υποχώρηση της δημοκρατίας", τα λέει όλα.

Όμως γι' αυτή την υποχώρηση της δημοκρατίας έχει και εκείνος τις ευθύνες του, αφού ως ο κατ' εξοχήν θεματοφύλακας

Γράφει ο Κώστας Καλτσής
nd -pasokΤο έχουμε πει και γράψει πολλές φορές αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να αποφύγουμε την επανάληψη. Έχουμε μια ανήθικης μορφής διαχείριση της εξουσίας που δημιουργεί την αίσθηση ιδιότυπης φασιστικής αντιμετώπισης των πραγμάτων από πλευράς της συγκυβέρνησης ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Δείτε γιατί το λέμε:

twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr