stoTapsi

A+ A A-
200.000 ευρώ για μια πολιτιστική πρωτεύουσα που, σύμφωνα με τον κ. Γκόγκο (πρόεδρο του Πνευματικού Κέντρου), δεν την ήθελε ο δήμος Ιωαννιτών.
Apologismos politistikis protevousasΤον αναλυτικό οικονομικό απολογισμό από την διεκδίκηση του τίτλου της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης, παρουσίασε στη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο πρόεδρος της «Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Νεολαίας και Άθλησης Δήμου Ιωαννιτών», Κώστας Γκόγκος.
Το συνολικό κόστος των εσόδων ανήλθε σε 203.227,64 € εκ των οποίων τα 150.000,00 € ήταν η επιχορήγηση του Δήμου και τα 53.227,64 € τα έσοδα των χορηγιών. Τα έξοδα ανήλθαν σε 235.905,48 € .
Στη διάθεση των Δημοτικών Συμβούλων τέθηκαν όλα τα στοιχεία και οι αναλυτικές καταστάσεις για όλα τα έσοδα και όλες τις δαπάνες που έγιναν στην πορεία της διεκδίκησης.
Όπως τονίστηκε από τη Δημοτική Αρχή, μπορεί να μην υπήρξε εν τέλει το επιθυμητό αποτέλεσμα, δηλαδή η πρόκριση στην τελική τριάδα των πόλεων που θα διεκδικήσουν τον τίτλο, ωστόσο καμία προσπάθεια δεν πηγαίνει χαμένη, όταν μάλιστα γίνεται για ένα τόσο υψηλό στόχο. Και μόνο η διεκδίκηση της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας ήταν μια επένδυση στο μέλλον από την οποία η πόλη μόνο όφελος μπορεί να έχει. Ήδη υλοποιούνται στον τομέα του πολιτισμού, μια σειρά από δράσεις που σχεδιάστηκαν για τον φάκελο διεκδίκησης.

twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr